torsdag 6 januari 2011

svarta raggsockor on the way

nu är det dags att knåpa ihop ett par nya raggsockor. Jag gjorde ju ett par blå raggsockor med extra höga skaft tidigare i höstas vilka är helt underbart sköna. nu ska jag göra ett par likadana fast i svart/grått garn. några mindre justeringar ska få plats också. fördelen med att sticka eget är ju att det går att få grejerna precis som man vill ha de. fantastic. ;)

2 kommentarer:

  1. Det är INTE pensionärsvarning at sticka, virka, sy etc!! Det är tvärtom !! ROCKIGT!! hehe ..Vet många med mej som tycker likadant , däremot är det ett kulturarv vi har att förmedla och så häftigt att se allt yngre och yngre ta upp en pinne lr två och föra vidare detta fantastiska handarbete.. lr hur?? hehe Jag har precis gjort mössor av raggsocksgarn..sla kägga upp snart bilder på dem , ha en härlig helg!=)

    SvaraRadera
  2. Ja, vist är det häftigt att få skapa egna små plagg. Det är rligt att kunna åtminstonde grunden, är ju enklare än man tror och man kommer långt på bara räta och aviga! :) Jag var inne på din sida, superfina mössor! Jag är lite hooked på att sticka just barnmössor för tillfället, går ju så himla fort att göra ;)

    SvaraRadera